English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Research Outputs
Projects
People
Statistics
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Scientific Publication
Bachelor Theses, Projects
Bachelor Theses, Projects - Biotechnology
Bachelor Theses, Projects - Biotechnology - 2018 and earlier
Khảo sát ảnh hưởng của nhiệt độ sấy và thời gian sấy đến chất lượng một số sản phẩm rau sấy khô: : Khóa luận tốt nghiệp
Export
Statistics
Options
Khảo sát ảnh hưởng của nhiệt độ sấy và thời gian sấy đến chất lượng một số sản phẩm rau sấy khô: : Khóa luận tốt nghiệp
Date Issued
2003
Author(s)
Bùi Thị Minh Tiến (SVTH); Nguyễn Minh Triết (GVHD)
Subjects
nhiệt độ sấy
thời gian sấy
chất lượng sản phẩm
File(s)
BT3213.txt (52 B)
google-scholar
View Details
Views
View Details
Downloads
View Details