Skip to main content
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Log In
Email address
Password
Log in
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Research Outputs
Fundings & Projects
People
Statistics
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Log In
Email address
Password
Log in
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Scientific Publication
Bachelor Theses, Projects
Bachelor Theses, Projects - Biotechnology
Bachelor Theses, Projects - Biotechnology - 2020
Bước đầu xây dựng quy trình sản xuất giấm táo sạch và đánh giá khả năng kháng khuẩn của giấm táo
Details
Export
Statistics
Options
Show all metadata (technical view)
Bước đầu xây dựng quy trình sản xuất giấm táo sạch và đánh giá khả năng kháng khuẩn của giấm táo
Date Issued
2020
Author(s)
Bùi Phạm Ngọc Anh (SVTH)
Editor(s)
ThS. Trần Thị Minh (GVHD)
Subjects
Giấm táo
Quy trình sản xuất
Khả năng kháng khuẩn
Công nghệ thực phẩm
File(s)
BT1784_5_S162553_BUI PHAM NGOC ANH_CHUONG 1.pdf (347.91 KB)
Show more
BT1784_6_S162553_BUI PHAM NGOC ANH_CHUONG 2.pdf (364 KB)
Show more
View More