Repository logo
  • English
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Fundings & Projects
  • People
  • Statistics
  • English
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Português
  • Português do Brasil
  • Suomi
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Scientific Publication
  3. Bachelor Theses, Projects
  4. Bachelor Theses, Projects - Biotechnology
  5. Bachelor Theses, Projects - Biotechnology - 2020
  6. Bước đầu xây dựng quy trình sản xuất giấm táo sạch và đánh giá khả năng kháng khuẩn của giấm táo
 
  • Details
Options

Bước đầu xây dựng quy trình sản xuất giấm táo sạch và đánh giá khả năng kháng khuẩn của giấm táo

Date Issued
2020
Author(s)
Bùi Phạm Ngọc Anh (SVTH)
Editor(s)
ThS. Trần Thị Minh (GVHD)
Subjects

Giấm táo

Quy trình sản xuất

Khả năng kháng khuẩn

Công nghệ thực phẩm

File(s)
BT1784_5_S162553_BUI PHAM NGOC ANH_CHUONG 1.pdf (347.91 KB)
BT1784_6_S162553_BUI PHAM NGOC ANH_CHUONG 2.pdf (364 KB)
  View More
Get Involved!
  • Source Code
  • Documentation
  • Slack Channel
Make it your own

DSpace-CRIS can be extensively configured to meet your needs. Decide which information need to be collected and available with fine-grained security. Start updating the theme to match your Institution's web identity.

Need professional help?

The original creators of DSpace-CRIS at 4Science can take your project to the next level, get in touch!

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback