English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Research Outputs
Projects
People
Statistics
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Scientific Publication
Bachelor Theses, Projects
Bachelor Theses, Projects - Biotechnology
Bachelor Theses, Projects - Biotechnology - 2018 and earlier
Quản lý chất lượng và an toàn thực phẩm bằng phương pháp HACCP trong chế biến nghêu thịt luộc đông lạnh và cồi điệp đông lạnh: : Khóa luận tốt nghiệp
Export
Statistics
Options
Quản lý chất lượng và an toàn thực phẩm bằng phương pháp HACCP trong chế biến nghêu thịt luộc đông lạnh và cồi điệp đông lạnh: : Khóa luận tốt nghiệp
Date Issued
2003
Author(s)
Bùi Ngọc Huy (SVTH); Trần Minh Tâm (GVHD)
Subjects
quy trình chế biến
thịt luộc đông lạnh
chất lượng nguyên liệ...
phương pháp HACCP
File(s)
BT3223.txt (52 B)
google-scholar
View Details
Views
View Details
Downloads
View Details